Muurmastersshoot Amsterdam Tennisclubelzenhagen 61

Win een clinic met de MuurMasters Club Clash

Heeft jouw vereniging een super toffe tennismuur? Maak een foto en stuur deze uiterlijk 9 oktober hier in en maak kans op mooie prijzen!  

Via het KNLTBTennis Instagram account vindt in de week van 10 oktober de MuurMasters Club Clash plaats. Tijdens de MuurMasters Club Clash kiezen de volgers van het KNLTB account telkens de tofste muur, totdat er uiteindelijk één winnaar overblijft. De winnende vereniging wint een Tennis on Tour clinic. Daarnaast ontvangt de inzender van de meest toffe tennismuur ook nog eens een waardebon van TennisDirect ter waarde van €150,-.

MuurMasters

De tennismuur is dé plek waar kinderen in hun fantasie een wedstrijd tegen Roger Federer spelen of waar ze hun eigen spel met eigen regels creëren. De muur mist nooit, komt altijd opdagen, is geduldig en liegt niet. Kortom: de muur is de ideale trainingspartner. Zeker voor kinderen. Ze maken er nieuwe vrienden, beleven er spannende avonturen en terwijl ze spelen verbetert ook nog eens hun conditie, werken ze ongemerkt aan hun reflexen, concentratie en timing.

De MuurMasters dagen tennisverenigingen in heel Nederland dan ook uit om het oefenmuurtje weer centraal onderdeel te laten zijn van het verenigingsleven om zo de binding met jeugdleden te versterken. Op centrecourt.nl/muurmasters zie je hoe je de tennismuur op jouw vereniging kunt pimpen en geven we tips voor oefeningen en challenges.