NijverdalLucht

KNLTB Match: TC Nijverdal en TC Hellendoorn bieden leden gezamenlijk flexcompetitie

Wedstrijden spelen zorgt er over het algemeen voor dat spelers meer plezier beleven aan tennis en padel en uiteindelijk langer lid blijven. Daarom zijn de competitie en toernooien belangrijk, maar een vereniging of meerdere verenigingen kunnen ook zelf eenvoudig toegankelijk, flexibel wedstrijdaanbod creëren. Bijvoorbeeld met de KNLTB Match App. Spelers melden zich aan, worden automatisch ingedeeld en kunnen via de app onderling communiceren en makkelijk een speelmoment kiezen.  Dat kan op één vereniging, maar op deze manier kunnen ook spelers van meerdere verenigingen het tegen elkaar opnemen in zogenoemde multiclub-flexcompetities. Dat is onder meer mogelijk bij TC Nijverdal en TC Hellendoorn, die in het kader van KNLTB Match de handen ineengeslagen hebben.