MF Landskampioenschappen voorjaarscompetitie 2022 18 juniDSC08188

Bekijk het webinar 'Competitie in 2023 op jouw club'

De competitie is groot in Nederland, het is zelfs de grootste georganiseerde tenniscompetitie van Europa. Door de groei van padel in Nederland wordt het animo voor de padelcompetitie ook steeds groter, die groeit explosief. Afgelopen jaar brachten clubs tijdens de Voor- en de Najaarscompetitie maar liefst 30.000 competitieteams op de been. Een mooi resultaat! 

In het najaar zijn veel clubs bezig met het samenstellen van het wedstrijdaanbod voor het komende jaar. Zo wordt er  nagedacht aan welke competities wordt deelgenomen en welke soorten er worden aangeboden. Hiervoor is het van belang dat clubs weten hoe de KNLTB-competities er volgend jaar uit gaan zien, wat het aanbod is en of er nog wijzigingen zijn. 

Op donderdag 13 oktober organiseerde de afdeling Wedstrijdtennis- en padel een webinar over de competities in 2023. Onderwerpen die aan bod kwamen waren: terugblik competitie 2022, het competitieaanbod 2023 en de veranderingen, versoepelingen van het competitiereglement, leuke nieuwtjes en een aantal tips en tricks over hoe je competitiespelers aan de vereniging kan binden. Super interessant en nuttig! 

Kon je er niet bij zijn? Bekijk hieronder het webinar terug.