HK200906 0166

Indeling KNLTB Zomercompetitie Padel en Zomeravondcompetitie bekend!

Vandaag is de indeling van de Zomercompetitie Padel 2022 gepubliceerd op MijnKNLTB en in de ClubApp. Bijna 1100 teams van ruim 230 verenigingen en centra doen mee aan deze competitie in juni en juli. Ook de indeling van de Zomeravondcompetitie tennis is bekend, die vind je hier

Aan de slag!

Nu de indeling bekend is kunnen Verenigingscompetitieleiders aan de slag met de organisatie van de Zomercompetitie Padel en/of de Zomeravondcompetitie op de vereniging of centrum. Hieronder hebben we de belangrijkste acties op een rijtje gezet.

1. Informeer de competitiespelers

Ook de teams van jouw vereniging of centrum kunnen vanaf vandaag de indeling van Zomercompetities vinden op MijnKNLTB! Informeer jouw spelers erover, zodat zij weten tegen wie ze het straks moeten opnemen in de padelkooi. 

Als Verenigingscompetitieleider (VCL) ben jij niet alleen verantwoordelijk voor de organisatie van de competitie, je bent ook het eerste aanspreekpunt voor jouw competitiespelers. Ze kunnen met alle vragen over de competitie bij jou terecht. Handig om dit ook aan jouw spelers te laten weten!

2. Voeg de spelers van jouw vereniging toe aan de teams

Wanneer bij de inschrijving alle spelers bij de teams zijn opgegeven dan kan een VCL heel eenvoudig op MijnKNLTB de competitiespelers toevoegen aan de gepubliceerde teams. Hierdoor heeft de VCL de mogelijkheid om voor de start én tijdens de competitie eenvoudig op één plek alle spelers en teams te beheren. Daarnaast is een groot voordeel voor aanvoerders dat wanneer spelers al aan het team zijn toegevoegd, ze deze niet op de eerste speeldag één voor één handmatig hoeven op te zoeken. Gebruik hiervoor dit stappenplan.

3. Uitnodigen van teams

Uiterlijk 8 dagen vóór de eerste speeldag nodig je teams uit via MijnKNLTB. Als je bij de teamopgave (nog) geen aanvoerder hebt toegekend, dan kun je tijdens het uitnodigen een aanvoerder aanwijzen om uitslagen in te voeren. De contactgegevens van de aanvoerder worden uit de ledenadministratie overgenomen in de wedstrijddetails. Zijn de gegevens niet meer actueel? Vraag dan de ledenadministrateur om dit aan te passen.

CUPRA Eredivisie Padel

Tijdens de Zomercompetitie Padel wordt de CUPRA Eredivisie geïntroduceerd. De CUPRA Eredivisie bestaat uit 1 afdeling van 6 teams. De wedstrijden van worden gespeeld op 4, 5, 11, 12 en 18 juni. De daaropvolgende play-off wedstrijd met de nummer 1 en 2 uit de afdeling wordt gespeeld op 26 juni bij TPC Eindhoven Noord. Genieten dus van top padel met de beste spelers van Nederland!

Vragen?

Voor de veelgestelde vragen en antwoorden over de competitie, klik hier. Kom je er echt niet uit? Stuur dan een e-mail naar: wedstrijdpadel@knltb.nl (padel) of wedstrijdtennis@knltb.nl (tennis).