aankomende webinars en masterclasses

Vanavond: Webinar Competitie

Hoe ziet het competitieaanbod van 2022 eruit? Hoe maak je een aantrekkelijk competitieaanbod voor alle spelers van jouw vereniging? Wat zijn de belangrijkste veranderingen en ontwikkelingen op het gebied van competitie? Het antwoord op deze en meer vragen krijg je tijdens de digitale bijeenkomst op woensdag 17 november van 19.30 tot 20.30 uur. Een interessant webinar voor zowel VCL's, functionarissen Tenniskids als bestuurders!

Tijdens het webinar hoor je van KNLTB experts wat de belangrijkste ontwikkelingen zijn op het gebied van competitie.  Dit doen we aan de hand van voorbeelden uit de praktijk. Om het webinar voor iedereen interessant te maken starten we met een algemeen gedeelte, waarna we een splitsing maken in jeugd en senioren. Je kan zelf kiezen of je het webinar voor jeugd of die van senioren wilt volgen. Kortom, dit webinar mag je niet missen!

Hoe bekijk ik het webinar?

Voor het webinar wordt gebruik gemaakt van het programma Zoom. Klik op bovenstaande button of kopieer deze link naar je browser: https://us02web.zoom.us/j/87861721224 om deel te nemen. Vervolgens word je naar de Zoommeeting geleid.

Heb je Zoom al eerder gebruikt? Dan opent het webinar door op de knop 'Launch meeting' te klikken. Heb je Zoom nog niet eerder gebruikt? Dan moet je het programma eerst downloaden. Klik op de knop 'Downloaden' en het programma wordt gedownload en geopend. Dit gaat heel snel (± 30 sec.). Je opent het webinar door vervolgens op de knop 'Launch meeting' te klikken. Het webinar wordt om 19.30 uur door één van de sprekers geopend. Je neemt dan automatisch deel.

Tijdens het webinar

We willen je vragen om je geluid en camera uit te zetten. Tijdens het webinar is er ruimte om vragen te stellen.

Zijn er nog andere functionarissen binnen jouw vereniging voor wie dit webinar interessant is? Stuur de link naar het webinar dan naar ze door.