Tenniskids Feest Apeldoorn 113

Iets te vieren? Tennis on Tour maakt van jouw evenement een tennisfeest!

Heeft jouw vereniging in 2022 een speciaal evenement op de planning staan? Ben je nog op zoek naar een leuke invulling van je programma? Tennis on Tour helpt jouw vereniging met de organisatie en zorgt ervoor dat het een echt tennisfeest wordt!

Wat kun je verwachten?

Of je nu een open dag, viering van een jubileum, opening van nieuwe banen of een ander evenement op de vereniging organiseert, een programma samenstellen en organiseren kan best een uitdaging zijn. Wanneer je Tennis on Tour inschakelt, komt er een promotieteam van de KNLTB naar jouw vereniging om van jouw event een feest te maken! Het promotieteam geeft onder andere een clinic, regelt tennismaterialen en zorgt voor leuke tennischallenges. En wil je helemaal iets speciaals doen, dan kun je er ook nog voor kiezen om een (oud-)toptennisser een clinic of demonstratiewedstrijd te laten geven. Met al zijn ervaring weet het promotieteam als geen ander hoe het er een topevent van kan maken!

Pakketten

Tennis on Tour kun je voor verschillende doelgroepen (leden en niet-leden) inzetten. Er zijn verschillende pakketten:

De inhoud en de kosten verschillen per pakket en je kan één clinic boeken of meerdere. Wanneer je twee clinics boekt ontvang je 20% korting op de totaalprijs. 

Tennis on Tour op jouw club?

Wil je Tennis on Tour graag boeken voor jouw evenement? Vul het formulier in en geef aan wanneer jouw evenement is en welke clinic(s) je wilt boeken. Vervolgens neemt de KNLTB contact met je op om het programma en de mogelijkheden met je af te stemmen.