Digitale Week Vd Leraar (4)

Vanavond: Webinar 'Van start tot finish een succesvolle competitie'

Wil jij weten hoe je van start tot finish een succesvolle competitie organiseert? Wat regel je bijvoorbeeld voordat de competitie begint en hoe kun je ervoor zorgen dat de wedstrijddagen soepel verlopen? Het antwoord op deze en nog meer vragen krijg je in het webinar op dinsdag 7 september van 19.30 – 20.30 uur.

We willen je graag ondersteunen en helpen bij de organisatie van de competitie. Zo komt het maken van een baanplanning aan bod en geven we je een aantal praktische tips hoe je van de hostdag op jouw vereniging een succes kunt maken. Dit doen we aan de hand van voorbeelden uit de praktijk. Ervaren VCL's en Tenniskids Functionarissen vertellen je hoe zij het aanpakken en delen graag hun ervaring. Kortom, dit webinar mag je niet missen! 

Hoe bekijk ik het webinar?

Voor het webinar wordt gebruik gemaakt van het programma Zoom. Klik op deze link: https://us02web.zoom.us/j/88221803275 om deel te nemen. Vervolgens word je naar de Zoommeeting geleid.

Heb je Zoom al eerder gebruikt? Dan opent het webinar door op de knop 'Launch meeting' te klikken.
Heb je Zoom nog niet eerder gebruikt? Dan moet je het programma eerst downloaden. Klik op de knop 'Downloaden' en het programma wordt gedownload en geopend. Dit gaat heel snel (± 30 sec.).
Je opent het webinar door vervolgens op de knop 'Launch meeting' te klikken.
Het webinar wordt om 19.30 uur door één van de sprekers geopend. Je neemt dan automatisch deel.

Tijdens het webinar

We willen je vragen om je geluid en camera uit te zetten. Tijdens het webinar is er ruimte om vragen te stellen.

Zijn er nog andere functionarissen binnen jouw vereniging voor wie dit webinar interessant is? Stuur deze e-mail met de link naar het webinar dan naar ze door.