TB Tennis Kids 2019 008

KNLTB Leraren Vacaturebank gelanceerd

Tijdens de KNLTB Digitale Congresweek werd hij al geïntroduceerd, maar nu is het zover: de KNLTB Leraren Vacaturebank is beschikbaar! Verenigingen en tennisscholen kunnen vanaf nu vacatures op het platform uploaden en leraren kunnen vervolgens reageren op vacatures. 

Vraag en aanbod

De bond zet de laatste jaren nadrukkelijk in op een goede arbeidspositie voor leraren. Eén van de behoeftes van leraren bleek een platform waar vraag en aanbod van vacatures voor tennis- en padelleraren bij elkaar komen. Met de KNLTB Leraren Vacaturebank hoopt de KNLTB het werkgeverschap verder te professionaliseren. 

In de  KNLTB Vacaturebank vind je ook een overzicht van vacatures waarop leraren kunnen reageren. Daarnaast biedt de vacaturebank voor de leraren de mogelijkheid zichzelf naar de buitenwereld te presenteren met een persoonlijk profiel. Elke tennis- en/of padelleraar met een geldige licentie kan een profiel aanmaken met zijn of haar opleidingsniveau, werkervaring, specialismen, enzovoorts. Zo kunnen bovendien verenigingen en tennisscholen in de database van alle leraren zoeken naar een geschikte kandidaat.

Gratis gebruik voor leraren

Het platform kan worden gebruikt door iedere bij de KNLTB aangesloten vereniging en tennisschool en is gratis toegankelijk voor iedere leraar met een actieve KNLTB-licentie. De meeste van de functionaliteiten binnen het platform zijn gratis te gebruiken, maar in sommige gevallen worden er kosten gerekend. Zo is het plaatsen van vacatures voor verenigingen en tennisscholen tot 1 oktober gratis. Daarna krijgen tennisscholen gedurende één jaar voor 250 euro de mogelijkheid om vacatures te plaatsen. Zowel verenigingen als scholen betalen vanaf lancering van de vacaturebank 100 euro per maand om toegang te krijgen tot de profielen van alle aangemelde tennis- en padelleraren.

Ben jij als vereniging of tennisschool geïnteresseerd in de KNLTB Vacaturebank? Meld je dan aan via deze pagina.