Jesper Put In Actie (3)

Online fysiotherapie op jouw vereniging

FysioHolland is dé specialist op het gebied van (top)sportfysiotherapie. De fysiotherapeuten werken met de sporter aan een optimaal resultaat, met focus op een zo snel mogelijk herstel, zodat sporten op het oude niveau weer snel mogelijk is. De KNLTB en FysioHolland werken al jaren intensief samen, zo worden de Nederlandse toptennissers begeleid door de fysiotherapeuten van FysioHolland. De komende jaren zal de samenwerking zich verder uitbreiden en ook steeds meer gaan richten op de breedtesport, hiermee kunnen ook de tennissers op jouw vereniging geholpen worden. 

 

Online fysiotherapie voor jouw tennisvereniging

Als tennisser wil je lekker vrij kunnen tennissen. Als vereniging wil je voorzien in alle faciliteiten om dat mogelijk te maken. Een belangrijk aspect is de fysieke gezondheid en fitheid van de tennisser. Een (acute) blessure kan het spel flink bederven. De fysiotherapeuten van FysioHolland kunnen via een online fysiotherapie consult meekijken en de begeleiding geven die op dat moment wenselijk is. Jouw tennissers kunnen op deze manier ook op de baan of vanuit huis blessure advies krijgen. Als een behandeling in de praktijk gewenst is, dan is FysioHolland met 130 vestigingen in Nederland, altijd dichtbij.  

Voordelen online fysiotherapie

Online fysiotherapie kent vele voordelen, hieronder staan de grootste voordelen genoemd.

  • Het bespaart reistijd;
  • De afspraak is flexibel inplanbaar tussen andere afspraken en dagelijkse activiteiten door;
  • De behandeling kan op elk gewenst moment voortgezet worden;
  • De therapeut kan online direct inzicht krijgen in de klacht en hierin adviseren;
  • Tennissers kunnen blijvend werken aan hun fitheid, ook tijdens quarantaine of lockdown.

Meer informatie/contact?

Neem gerust een kijkje op Fysioholland.nl of neem voor meerdere tennissers/teams contact op via 088 708 08 00 of stuur een e-mail naar FHM@fysioholland.nl. Onze gespecialiseerde (sport)fysiotherapeuten staan klaar om de juiste begeleiding te bieden, zowel online als offline