Typen laptop Computer

KNLTB-partnerships en hun waarde voor verenigingen, bekijk de webinar

 

De KNLTB heeft verschillende partnerships met commerciële partijen, die allemaal de bond en dus de tennissport ondersteunen, financieel of met producten en diensten. Maar hoe gaan die partnerships dan precies in zijn werk en wat kunnen ze in het bijzonder de tennis- en padelverenigingen bieden? Onlangs gaf de KNLTB hier in een webinar meer uitleg over, aan de hand van drie bestaande partnerships, met CoffeeClick, SportStroom en VLC & Partners.

Partners die aanbod hebben voor verenigingen, hebben veelal producten of diensten ter beschikking die het leven voor de vereniging makkelijker of financieel voordeliger maken. En zo zijn de verenigingen weer in staat beter te doen waar ze voor zijn; zoveel mogelijk mensen de gelegenheid bieden te genieten van tennis en padel. Zo werkt het zeker bij de drie genoemde partners die aan het woord komen in de webinar. Na een korte algemene uitleg over partnerships van de KNLTB en wat ze voor de tennis- en padelsport betekenen, kregen de drie partners de ruimte hun meerwaarde voor de verenigingen onder de aandacht te brengen. De presentaties van de partners zijn overigens ook als aparte webinars te bekijken.

CoffeeClick

Bij CoffeeClick zijn overzicht en besparen de belangrijkste pijlers voor een vereniging. CoffeeClick, sinds een jaar partner van de KNLTB, legt in de webinar uit hoe het elke vereniging een totaalconcept kan leveren waarmee de koffievoorziening in het clubhuis volledig is geregeld, tegen de beste prijs per kopje. Door uit te gaan van een bepaald aantal verkochte kopjes op jaarbasis en alles wat daarvoor nodig is, van bonen tot onderhoud van het koffieapparaat, wordt eenvoudig berekend wat de kosten per kopje zijn en welke prijs je als vereniging moet rekenen om op een bepaalde marge uit te komen. Bovendien krijg je de machine in bruikleen. Zo weet de vereniging vooraf precies waar het financieel aan toe is bij de keuze van het koffieaanbod.

SportStroom

SportStroom is dé partner voor verenigingen waar het gaat om verduurzaming en energiebesparing. SportStroom vertelt in de webinar hoe het met een groot pakket aan diensten en producten verenigingen in alle opzichten bijstaat bij energiebesparing en verduurzaming van de accommodatie, van collectieve inkoop van energie tot bouwkundig advies om meer energie te besparen en advies over de subsidie- en financieringsmogelijkheden. Daarnaast fungeert SportStroom als installateurs van ledverlichting. Ook is SportStroom één van de uitvoeringspartners van het gratis begeleidingstraject energiebesparing van NOC*NSF, ter waarde van €2.000,-

VLC & Partners

VLC & Partners is al 20 jaar de verzekeringspartner van de KNLTB. Naast drie collectieve aansprakelijkheidsverzekeringen, biedt VLC de KNLTB Verenigingspolis, met onder meer dekking van glasbreuk en brandschade en inclusief lichtmasten, zonnepanelen, reclameborden en padelbanen, tegen een zeer scherp tarief. In de webinar komt aan de orde welke voordelen de verzekeringen verenigingen precies bieden en hoe het werkt als een vereniging wil overstappen.

Interesse in meer informatie over het aanbod van één van de partners? In de webinar komen ook de contactgegevens van de partners voorbij.