Vereniging bomen overizicht

Dinsdag 23 en donderdag 25 februari: Webinar nieuwe bestuursleden

Het gaat goed met tennis en daar mogen we trots op zijn. 2020 was een jaar waarin onze vrijwilligers flexibiliteit toonden en konden meer dan 1 miljoen Nederlanders de baan op. Veel sporters ontdekten hoe leuk tennis mede dankzij de 18.000 vrijwilligers die in onze sport actief zijn.

Het verenigingsleven

Het verenigingsleven in Nederland is uniek in de wereld. Maar tijden veranderen en de manier waarop we sporten ook. De tennisvereniging is echter bij uitstek de plek om te tennissen.

Tijdens deze webinar willen we nieuwe bestuurders meenemen in de veranderende omgeving, de grootste uitdagingen en hoe onze prachtige sport georganiseerd is. Ook gaan we in op de verenigingscyclus in tennis en op welke wijze we (KNLTB, kringbijeenkomsten, ontwikkelprogramma’s, procesbegeleiding etc.) elkaar kunnen helpen. Met deze webinar helpen we nieuwe verenigingsbestuurders snel op weg om verenigingen toekomstbestendig te maken en nog krachtiger te worden.

Praktische informatie

De interactieve webinars starten dinsdagavond 23 februari en donderdagavond 25 februari om 19:30 uur en duurt ongeveer 60 minuten. Tijdens en na afloop van het webinar is er ruimte om in de chat vragen te stellen. Van 19.30 uur - 20.30 uur zit er een team klaar om deze vragen te beantwoorden.

We raden je aan om een webinar te volgen voor jouw regio, maar je kunt ook uiteraard inschrijven op de andere datum als deze beter schikt. De webinars zijn toegankelijk voor functionarissen van tennisverenigingen. Iedereen die zich heeft ingeschreven, ontvangt op de ochtend van 23 of 25 februari de link naar het webinar.
N.B. In sommige gevallen kan die e-mail in de ongewenste e-mail/spam terecht komen.

Inschrijven

Inschrijven voor het webinar kan via deze pagina. Inschrijven kan tot dinsdag 23 februari 16.30.
De laatste aanmeldingen krijgen om 17.00 een bevestiging met een link naar het webinar.