Vrijwilligers vergadering bespreken binnen clubhuis

Donderdag 18 juni: Webinar ‘Haal meer uit je communicatie’

Het versoepelen van de coronamaatregelen zorgt ervoor dat er steeds meer mogelijk is op de vereniging. Niet alleen is het mogelijk om weer te dubbelen, steeds meer sportkantines mogen ook weer open. Na de succesvolle webinars 'jeugdtennis in coronatijd' en 'activeren van je leden in coronatijd' organiseren we op donderdag 18 juni ook een webinar ‘haal meer uit je communicatie’.

Doelgerichte communicatie kan van grote waarde zijn voor de vereniging in deze tijd en net het verschil maken in de activatie van de huidige leden, maar ook zeker in de werving van nieuwe leden. Het is daarom goed om je als vereniging af te vragen of de kernwaarden van de vereniging nog passen bij de manier van communiceren. Passen de strategische keuzes die gemaakt zijn nog steeds in deze tijdgeest? En welke communicatiemiddelen kun je het best inzetten voor welke doelgroep?

Daarnaast is er aandacht voor concrete handvatten en aansprekende voorbeelden vanuit enkele tennis- en padelverenigingen? Dit maakt het webinar dan ook zeer geschikt voor zowel bestuurders, als functionarissen in een communicatie- of jeugdcommissie.

Haal meer uit je communicatie

Het interactieve webinar start donderdagavond 18 juni om 19:30 uur en duurt ongeveer 40 - 45 minuten. Tijdens en na afloop van het webinar is er ruimte om in de chat vragen te stellen. Van 19.30 uur - 20.30 uur zit er een team klaar om deze vragen te beantwoorden.

Het webinar is toegankelijk voor vrijwilligers van tennisverenigingen. Iedereen die zich heeft ingeschreven, ontvangt op donderdagochtend 18 juni de link naar het webinar.
N.B. In sommige gevallen kan die e-mail in de ongewenste e-mail/spam terecht komen.

Inschrijven

Klik hier om je als functionaris in te schrijven voor het webinar op donderdag 18 juni