KNLTB ClubApp

ClubApp drie maanden kosteloos beschikbaar!

In het protocol en de aanvullende richtlijnen om veilig te kunnen tennissen of padellen staat vermeld dat het verplicht is om van tevoren een baan te reserveren om als speler toegelaten te worden op het park. We helpen jouw vereniging graag verder om dit op een goede manier in te richten en te organiseren. Daarom maakt de KNLTB, in samenwerking met KNLTB.Club en AllUnited de ClubApp vanaf deze week drie maanden kosteloos beschikbaar. Op deze manier wordt het voor verenigingen mogelijk om binnen de corona-richtlijnen online banen te reserveren én daarnaast eenvoudig contact te houden met leden.

Verenigingen met een digitaal afhangbord zijn al langer gewend aan digitaal afhangen via een scherm op de club. Een groot deel van deze verenigingen biedt ook via de ClubApp en/of haar verenigingswebsite de mogelijkheid om een baan te reserveren. In deze tijd breiden vrijwel alle verenigingen de mogelijkheden om via de website of ClubApp een baan te reserveren uit.

Vooral in tijden van het coronavirus is de ClubApp een ideaal hulpmiddel om snel en handig online een baan te reserveren. Je hoeft namelijk geen extra beroep te doen op vrijwilligers om reserveringen te gaan bijhouden. Daarnaast is het een uitstekende manier om leden snel te informeren over actuele ontwikkelingen, bijvoorbeeld via pushberichten.

Wat betekent dit voor KNLTB.Club verenigingen?

Voor verenigingen die op dit moment nog geen gebruik maken van de KNLTB ClubApp wordt vanaf donderdag 7 mei de app drie maanden kosteloos beschikbaar gesteld. Na deze drie maanden is het aan de vereniging om te bepalen of je dat wilt voorzetten.

Indien een vereniging hiervan geen gebruik wenst te maken kan dit tot uiterlijk 12.00 uur op donderdag 7 mei kenbaar worden gemaakt via een e-mail aan support@knltb.club. Heeft jouw vereniging iets meer bedenktijd nodig, dan horen we dit ook graag.

Na de drie maanden is het aan de vereniging om te bepalen of men dit wil voortzetten. KNLTB.Club heeft meerdere instapmogelijkheden die passen bij het budget van jouw vereniging. Overleg hiervoor met KNLTB.Club wat de meest passende oplossing is.

Wil je meer weten over alle functionaliteiten van de KNLTB ClubApp? Klik dan hier.

Wat betekent dit voor AllUnited verenigingen?

Voor verenigingen die op dit moment nog geen gebruik maken van de AllUnited ClubApp wordt vanaf vrijdag 1 mei de app voor drie maanden kosteloos beschikbaar gemaakt.

Heeft jouw vereniging het ledenadministratiepakket AllUnited en wil je hiervan gebruik maken? Neem dan contact op met Tamara van AllUnited via tamara@allunited.nl of stuur een ticket in via AllUnited. Gezamenlijk zullen dan de ClubApp (inclusief online reserveren van banen) en de MijnKNLTB-module worden geactiveerd.

Om te voorkomen dat verenigingen na deze drie maanden moeten betalen voor het gebruik van de ClubApp Plus, zal de ClubApp automatisch teruggezet worden naar de gratis ClubApp Start variant. Heeft jouw vereniging toch behoefte aan meer functionaliteiten, dan is een upgrade naar de Plus variant natuurlijk mogelijk.

Wil je meer weten over alle functionaliteiten van de AllUnited ClubApp? Klik dan hier.