Faq

Veelgestelde vragen na maatregelen omtrent coronavirus

Het kabinet heeft de verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus verlengd t/m 20 mei en een aantal maatregelen voor jeugd en topsporters versoepeld. Dit heeft gevolgen voor verenigingen, spelers, leraren, competities en toernooien en andere activiteiten en roept uiteraard veel vragen op. We hebben de meest gestelde vragen en antwoorden  hier voor je op een rijtje gezet.

KNLTB Corona Toolbox

Daarnaast ondersteunt de KNLTB verenigingen en tennisleraren bij het opstarten van de tennis- en padelactiviteiten. Hiervoor heeft de KNLTB een speciale website ontwikkeld: KNLTB Corona Toolbox. Dit is dé plek voor verenigingen en leraren met alle informatie over het coronavirus. Hier vind je richtlijnen, veelgestelde vragen en handige stappenplannen.