KNLTB Foto Website Winter Challenge Roland 1920X1080

Verwelkom nieuwe tennissers en padellers met de Winter Challenge

Dat tennis een sport is waar je de 1.5 meter kunt waarborgen, zien steeds meer mensen in. Vanaf het moment dat de coronamaatregelen in zijn gegaan, is er in Nederland een toename in de aandacht voor tennis. En daar liggen, hoe gek dan ook in deze tijden, kansen voor jouw vereniging om potentiële nieuwe leden kennis te laten maken met de sport. Een nieuw initiatief dat je hier wellicht bij kan helpen is de Winter Challenge. 

Tijdelijk lidmaatschapspakket 

De Winter Challenge is een compact lidmaatschapspakket welke loopt van 1 november tot en met 31 januari. Deelnemers aan de Winter Challenge kunnen tijdens hun lidmaatschap: 

  • Kennismaken met tennis en/of padel; 
  • Onbeperkt vrij spelen; 
  • Een aantal lessen van de leraar volgen; 
  • Zich klaarstomen voor het afsluitende event: het Winter Challenge eindtoernooi (wanneer dit mogelijk is binnen de geldende coronamaatregelen); 

Het tijdelijk lidmaatschap is ideaal om volwassenen en jeugd enthousiast te maken voor tennis en/of padel. Daarnaast zijn er nu ook veel sporters op zoek naar een sport die ze veilig en op 1,5 meter afstand kunnen uitvoeren. Ook voor deze groep is de Winter Challenge een goede optie om fit te blijven in de wintermaanden. 

Draaiboek en gratis promotiematerialen 

Het aanbieden en promoten van de Winter Challenge is eenvoudig. Om verenigingen te ondersteunen bij het organiseren van de Winter Challenge kun je gebruik maken van een draaiboek. Daarnaast zijn er gratis promotiemiddelen beschikbaar die je kan downloaden, denk aan posters, flyers en banners. De posters en flyers kun je heel gemakkelijk voorzien van de eigen verenigingsinformatie.  

Hoe doe ik mee? 

Voor de Winter Challenge hoef je je als vereniging niet apart aan te melden bij de KNLTB. Wel horen wij het graag als jouw vereniging meedoet aan de Winter Challenge, zodat wij jouw kunnen helpen met de promotie van de Winter Challenge. Je kan dit hier aangeven.

De deelnemers aan de Winter Challenge kun je aanmelden als normaal KNLTB-lid, zodat zij ook direct een bondsnummer (en indien gewenst) een KNLTB-pas ontvangen waarmee zij kunnen afhangen. Voor een uitgebreide uitleg hoe jouw vereniging een lid moet aan- en/of afmelden verwijzen we je graag naar het draaiboek. Voor de deelnemers aan de Winter Challenge hoeft jouw vereniging geen bondsafdracht te betalen. 

Meer info 

Meer informatie over de Winter Challenge en de promotiematerialen vind je hier.