Digitale Week Vd Leraar (2)

Geen KNLTB Jaarcongres, maar digitale inspiratieweek in het voorjaar

Het zal voor weinig bestuurders nog een verrassing zijn; het KNLTB Jaarcongres kan dit jaar helaas niet plaatsvinden. De recente ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het coronavirus zorgen voor verscherpte maatregelen, waardoor de organisatie van een congres vrijwel onmogelijk is.

Nieuw: digitale kennis- en inspiratieweek

Hoewel niemand weet wanneer een evenement zoals het KNLTB Jaarcongres wel weer georganiseerd kan worden, lijken de komende maanden daar nog weinig mogelijkheden voor te bieden. Daarom heeft de KNLTB besloten definitief af te zien van deze editie van het congres. Maar niet getreurd: er wordt begin maart een unieke digitale kennis- en inspiratieweek georganiseerd!

Tijdens deze week worden tal van webinars aangeboden voor verenigingsbestuurders en ook voor tennis- en padelleraren. Het centrale thema in deze week is dan ook niet voor niets de samenwerking van het bestuur en de leraar op de vereniging.

Digitaal al een succes bij de leraren

In juni heeft de KNLTB al een succesvolle digitale week voor ruim 500 leraren georganiseerd en ook in november kunnen de leraren weer PO-punten halen via webinars in een digitale week. Daar komt nu een extra speciale editie bovenop, zowel voor bestuurders als voor leraren. Zoals je van ons kunt verwachten, zullen er ook nu interessante sprekers aan het woord komen. En de digitale week heeft ook nog eens voordelen: je kunt zelf kiezen wanneer je een sessie volgt en het congres is voor veel meer functionarissen van de vereniging te volgen. 

Zodra er meer bekend is over de exacte data van deze week, het programma en de inschrijfprocedure, wordt dat hier op Centrecourt.nl bekendgemaakt.