Tenniskids@school fc barcelona

De juiste materialen voor jouw activiteiten met KNLTB Uitleen

Menzis Tenniskids@school, een goede clinic of een aantrekkelijke Open Dag zijn bewezen effectieve middelen om nieuwe leden en met name jeugdleden te werven. Maar wil je bijvoorbeeld het maximale uit Menzis Tenniskids@School halen, dan staat of valt alles met goede organisatie. Hierbij heb je ook  voldoende, goede materialen nodig. Daarvoor kun je terecht bij KNLTB Uitleen!

Het KNLTB uitleenprogramma biedt verenigingen de mogelijkheid om snel en makkelijk aan een Dunlop-materialenpakket te komen om activiteiten naar behoren te organiseren. De pakketten voor senioren en jeugd zijn te huur voor een maximale periode van zes weken. In maart en april geldt vanwege de grote vraag een maximale huurperiode van vier weken.

Materialen en extra’s

Pakketten voor kinderen bevatten niet alleen tennismaterialen zoals minirackets en zachtere ballen, maar ook benodigdheden voor leuke en aantrekkelijke spelvormen. Zo kun je ook de beschikking krijgen over een gatendoek, pylonnen en een lesmap. Bovendien is het Tenniskids blauw-pakket, voor de jongste jeugd, maximaal tien weken te huur. Het is overigens ook mogelijk om een Dunlop-pakket aan te schaffen.

Op de website van KNLTB Uitleen zijn verder veel leuke extra’s beschikbaar zoals Menzis Tenniskids@school-diploma’s, medailles, posters en kleurplaten. Ook vind je er benodigdheden voor de organisatie van een Glow in the Dark-toernooi. Tevens kun je de Menzis Tenniskids-mascottes Ace en Love boeken voor jouw evenement.

Goed event én goede opvolging

Met deze middelen kun je potentiële leden op een goede manier kennis laten maken met tennis. Vergeet echter niet dat je pas een optimaal effect bereikt als je ook een adequate opvolging doet. Zijn kinderen enthousiast, dan wil je ze ook graag kunnen verwelkomen als nieuw tennislid. Het Stappenplan Menzis Tenniskids@School biedt je tal van tips en advies om dat op de juiste manier aan te pakken.