Vrijwilligers vergadering bespreken buiten

Meer leden werven en behouden? Volg een workshop!

Hoe werf je meer leden en hoe houd je bestaande leden op de club? Dit blijft het belangrijkste thema voor veel tennisverenigingen Ook in 2020 wordt aan de hand van praktische tips en hulpmiddelen naar antwoorden gezocht op deze vragen. Is jouw vereniging op zoek naar concreet advies om meer leden te werven en te behouden? Kom dan naar één van de workshops Ledenwerving en -behoud in het land!

Tijdens de workshops wordt zoveel mogelijk gekeken naar de specifieke situatie van jouw club. We maken een analyse van je verenigingssituatie en gaan in op concrete plannen en acties die in 2020 goede resultaten kunnen hebben. Naast de praktische informatie vanuit de KNLTB is er tijdens de workshops ook veel tijd ingeruimd om met andere clubs te praten en kennis te delen. De workshop Ledenwerving en -behoud wordt gegeven door een Accountmanager van de KNLTB.

In januari en februari staan in totaal dertien workshops gepland. Wil jij erbij zijn, kijk dan hier en kies een datum en plaats die jou schikt. De avonden beginnen steeds met inloop vanaf 19:15 uur en duren tot ongeveer 21:30 uur.