Trainerscongres 2018

Genomineerden voor Vereniging, Vrijwilliger en Toernooi van het jaar zijn bekend!

Het KNLTB Jaarcongres nadert, op 23 november is het weer zover. En dus worden ook weer de prijzen voor de Vereniging, Vrijwilliger en het Toernooi van het Jaar uitgereikt. Inmiddels zijn per categorie de drie genomineerden bekend. De winnaars krijgen tijdens het congres in Nieuwegein feestelijk de traditionele Zwarte Tulp overhandigd.

De afgelopen weken konden kandidaten voor de prijzen worden voorgedragen. Alle inzendingen zijn inmiddels beoordeeld door de jury, bestaande uit Algemeen Directeur Erik Poel, Bondsvoorzitter Roger Davids, bondsbestuurslid Marchien van Doorn en Manager Verenigingsondersteuning Benoit Gilissen. Zij zijn vervolgens tot de genomineerden gekomen, waaruit op 23 november de winnaars worden gekozen.

De genomineerden op een rij

Vrijwilliger van het Jaar
Eric Mekel (TV De Marsch)
Edwin Jongejan (TV Borger)
Lotte van Breemen (TV Prinsejagt)

Vereniging vh Jaar
S.R.O (TV Sla Raak Oisterwijk)
LTV Randenbroek
TC Hardenberg

Nominaties Toernooi van het Jaar
25e Mierlose open jeugdtoernooi
iTennis Open Toernooi Merletten 2019
Hodenpijl Open 2019

Naast de Zwarte Tulp heeft de KNLTB voor de Vrijwilliger van het Jaar nog iets heel bijzonders in petto. Hij of zij ontvangt ook een VIP-arrangement voor het ABN Amro World Tennis Tournament. Hiermee kun je in Ahoy Rotterdam een dag lang genieten van tennis op het hoogste niveau. De finalisten van vorig jaar, Stan Wawrinka en Gaƫl Monfils, hebben al aangekondigd ook bij de komende editie aanwezig te zijn. Het ATP-toernooi vindt plaats van 8 tot en met 16 februari 2020.