Bovenaanzicht tennispark vereniging

Verzeker jouw vereniging nu goed en voordelig!

Als bestuurder ben je dagelijks bezig met het reilen en zeilen binnen jouw tennisvereniging. Een goede beheersing van alle risico’s zal daar zeker een onderdeel van zijn. De KNLTB is continue op zoek naar manieren om haar leden te ontzorgen en van toegevoegde waarde te voorzien. Het partnership tussen VLC & Partners en de KNLTB is hier een mooi voorbeeld van.

VLC & Partners is al jaren expert op het gebied van het verzekeren van alle risico’s van jouw tennisvereniging. Ook als je al klant bent bij VLC & Partners, dan ben je verzekerd van de beste bescherming voor jouw tennisvereniging.

VLC & Partners biedt nu een uitstekende en uiterst voordelige pakketverzekering aan. Alle gebouwen en inventaris, maar ook zonnepanelen, zonwering, lichtmasten, padelbanen en reclameborden zijn standaard meeverzekerd. Is een glasverzekering gewenst voor windschermen en overkappingen, dan regelt VLC & Partners dit ook. En de premie? Die is zeer gunstig. Diverse tennisverenigingen besparen al meer dan 1.000 euro per jaar.

TC Noordwijk: 'Besparing van zeker 2.000 euro'

Bij TC Noordwijk beseften ze ook hoe groot het voordeel was van een overstap naar het verzekeringspakket van VLC & Partners, dus stapte de Zuid-Hollandse vereniging onlangs over. “Bij ons kwam het neer op een verschil van zeker 2.000 euro en dat is dus een voordeel dat elk jaar terugkomt”, vertelt voorzitter Gerard van Dalen. “Dat is voor een vereniging als TC Noordwijk met 350 leden een forse besparing!”

Waarom kiezen voor deze verzekering?

  • Bijzonder uitgebreide dekking
  • Zeer scherpe tarieven
  • Afgestemd met de KNLTB op jouw wensen
  • Dekking geldt ook voor lichtmasten, reclameborden, zonnepanelen en padelbanen
  • Jouw eigen deskundige contactpersoon
  • Mogelijkheid om gebruik te maken van netwerk taxateurs
  • Maatwerk-oplossingen voor jouw vereniging

Offerte aanvragen

Op de website www.vlc-partners.nl/knltb kun je snel en vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo weet je waar je aan toe bent en hoeveel jouw vereniging kan besparen op de pakketverzekering. Vele tennisverenigingen maken al gebruik van de pakketverzekering van VLC & Partners. Op de website lees je hier ook de verhalen van collega-bestuurders.