Blaashal Molenbos tennishal hal met gravel

Speel het hele jaar door dankzij luchthallen

Een luchthal, ook wel ballonhal, blaashal of opblaashal genoemd, biedt een oplossing als tennis niet meer in de buitenlucht kan worden beoefend. Onderzoekt jouw vereniging de mogelijkheden van overdekt tennissen op jouw accommodatie? Dan kan een informatieavond over de aanschaf van een luchthal georganiseerd door Poly-Ned (leverancier van luchthallen) wellicht interessant zijn.

Op 19 november en 11 december organiseert Poly-Ned twee informatieavonden. De eerste bij LMHC in Laren en de tweede bij Leonidas in Rotterdam. Tijdens deze avonden krijg je onder andere informatie over wat er voor nodig is om een luchthal te plaatsen. Denk hierbij aan het proces van vergunningen, de financiering, subsidie en bouwkundige en installatie aspecten. Tijdens de informatiebijeenkomst is er ruime gelegenheid tot het stellen van vragen. Ook worden de luchthallen van de vereniging (ofwel LMHC of Leonidas) bekeken. Aanmelden kan via office@polyned.nl of via de website.