tennisrackets

Tennis-Alles-in-1: zo werkt dat bij TV Boskoop

Wedstrijden spelen is een belangrijk onderdeel van de tennissport. Onderzoek wijst ook uit dat leden die deelnemen aan de competitie en toernooien, over het algemeen langer lid blijven. Bij TV Boskoop hebben ze die kennis ter harte genomen en hanteren ze Tennis Alles-in-1. Nieuwe jeugdleden lessen niet alleen, maar spelen ook automatisch competitie en nemen deel aan activiteiten. Resultaat: maar liefst 75 procent van de jeugdleden speelt competitie. In het volgende filmpje legt Boskoop zelf uit hoe dat in zijn werk gaat.

In de video komt ook aan de orde hoe Boskoop nog niet zo heel lang geleden een horizontale planning voor de jeugd invoerde. Op drie dagen per week wordt in alle Tenniskids-kleuren les gegeven en kunnende kinderen zonder zich aan te melden inlopen. Alle jeugdleden kunnen zo twee keer per week lessen.

Meer informatie?

Meer informatie over Tennis Alles-in-1 vind je ook via Centrecourt.nl/allesin1. Daar zijn onder meer veel downloads beschikbaar die kunnen helpen bij de implementatie en promotie van Tennis Alles-in-1 op jouw vereniging. Ben je geïnteresseerd en wil je eens met de KNLTB sparren over hoe je aan de slag kan gaan? Neem dan vooral contact op met de KNLTB Accountmanager in jouw regio!