65I1489foto Bert Treep

Kom naar een VCL bijeenkomst in september!

De KNLTB organiseert jaarlijks na afloop van de Voorjaarscompetitie evaluatiebijeenkomsten voor Verenigingscompetitieleiders. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen VCL's ervaringen en kennis uit de Voorjaarscompetitie met elkaar én met de KNLTB delen. Daarnaast wordt er vooruit gekeken naar de Najaarscompetitie, de competitie in 2020 en word je als VCL geïnformeerd over alle ontwikkelingen op het gebied van competitie.

De input van VCL's is zeer waardevol bij het bepalen van het beleid ten aanzien van competitiezaken. De KNLTB nodigt daarom alle Verenigingscompetitieleiders graag uit voor één van de bijeenkomsten in september. De bijeenkomsten worden georganiseerd op acht verschillende locaties in Nederland.

Data & locaties:

  • 3 september: Fletcher Hotel Epe-Zwolle te Epe
  • 4 september: Hotel NH Best te Best
  • 5 september: Sport Centre Papendal te Arnhem
  • 10 september: Fletcher Hotel Leiden te Leiden
  • 11 september: Fletcher Hotel De Zeegser Duinen te Zeegse
  • 12 september: Fletcher Hotel Spaarnwoude te Velsen-Zuid
  • 16 september: Cultureel Centrum Cascade te Hendrik-Ido-Ambacht
  • 17 september: Fletcher Hotel De Klepperman te Hoevelaken

Alle bijeenkomsten starten om 19.30 uur (inloop met koffie/thee vanaf 19.00 uur).

Aanmelden

Klik hier (verlopen) om je aan te melden. Per vereniging kunnen maximaal twee personen zich aanmelden. Dit kan tot uiterlijk twee weken voor een vergadering. We hopen veel verenigingen te mogen ontvangen!

Vragen?

Neem dan contact met ons op via wedstrijdtennis@knltb.nl.