Toernooien Jeugd tenniskids rood high five

Alles weten over Tennis Alles-in-1? Bekijk de webinar!

Op woensdag 12 juni organiseerde de KNLTB een live webinar over Tennis Alles-in-1. Clubbestuurders, jeugdcommissieleden en tennisleraren kwamen online om meer informatie te krijgen over de voordelen en mogelijkheden van Tennis Alles-in-1, waarbij competitiedeelname een vast onderdeel is van het lidmaatschap. Nieuwsgierig? Kijk de webinar in alle rust terug en zie hoe ook jouw club hiermee aan de slag kan!

Tijdens de webinar kwamen Karlijn Agten, marketeer bij de KNLTB, tennisschoolhouder Ruud Baars en belastingadviseur Raoul Snijders aan het woord over waarom Tennis Alles-in-1 zoveel kan betekenen voor tennisverenigingen, hoe je het kan implementeren op jouw club en wat de financiële implicaties precies zijn.

Met Tennis Alles-in-1 is competitiedeelname vanzelfsprekend, waardoor jeugdleden meer plezier gaan beleven aan de tennissport en uiteindelijk langer lid blijven, zo toont onderzoek aan. Ook is één lidmaatschapspakket voor één vaste prijs wel zo overzichtelijk voor de ouders.

Vragen van clubs

In de webinar van ruim veertig minuten krijg je alles voorgeschoteld wat je moet weten over Tennis Alles-in-1, van statistieken omtrent aantallen jeugdleden bij verenigingen tot de praktische invoering van Tennis Alles-in-1 op jouw club, met veel tips en advies. Ruud Baars put daarbij veel uit eigen ervaringen met het succesvol implementeren van Tennis Alles-in-1. Met live polls, een live-chat en antwoord op vooraf gestelde vragen van clubs wordt tijdens de webinar bovendien informatie direct gekoppeld aan onderwerpen die leven bij de verenigingen.

Meer informatie?

Meer informatie over Tennis Alles-in-1 vind je ook op Centercourt.nl/Tennis-Alles-In-1. Daar zijn onder meer veel downloads beschikbaar die kunnen helpen bij de implementatie en promotie van Tennis Alles-in-1 op jouw vereniging. Ben je geïnteresseerd en wil je eens met de KNLTB sparren over hoe je aan de slag kan gaan? Neem dan vooral contact op met de KNLTB Accountmanager in jouw regio! In september volgen ook weer workshops Tennis Alles-in-1. Data en locaties worden zo snel mogelijk bekendgemaakt.