Team rood (2)

Tenniskids Rood en Oranje over naar MijnKNLTB

Goed nieuws! Vanaf vandaag is alle informatie over competitie en toernooien voor senioren en jeugd gebundeld op één website: MijnKNLTB. De KNLTB heeft na Tenniskids Groen nu ook Tenniskids Rood en Oranje toegevoegd aan MijnKNLTB.

Competitie en toernooitjes op MijnKNLTB
Voorheen was de functionaris Tenniskids gewend om de informatie over de Tenniskids competitie en de Tenniskids toernooitjes te vinden op tenniskids.toernooi.nl. Met de overgang naar MijnKNLTB kan de functionaris nu op deze site alle informatie voor het uitoefenen van zijn/haar functie overzichtelijk en eenvoudig bij elkaar vinden. Bovendien werkt de website prettig op desktop, tablet èn mobiel. Op MijnKNLTB kan de functionaris Tenniskids terecht voor:

  • Een overzicht van alle Tenniskids competities en toernooitjes;
  • Het inschrijven van competitieteams;
  • Het beheren van competitie-informatie zoals bijvoorbeeld aanvangstijden;
  • Het aanvragen van toernooitjes
  • Kleurenbeheer.

Account aanmaken
Voor het beheren van de Rode en Oranje competitie en toernooitjes heeft de functionaris Tenniskids een MijnKNLTB account nodig. Het clubaccount van tenniskids.toernooi.nl werkt namelijk niet meer. Misschien heeft de functionaris al een account op MijnKNLTB omdat hij/zij bijvoorbeeld ook Tenniskids Groen beheert en/of tennisser is. Als dit het geval is dan hoeft er geen account te worden aangemaakt. Nog geen account op MijnKNLTB? Bekijk de uitleg voor het aanmaken van een account in het stappenplan Account aanmaken.

Download nieuwe Tenniskids planner voor Rode en Oranje competitie
De Rode en Oranje competitie zijn volledig overgezet naar MijnKNLTB. De functionaris Tenniskids kan vanaf nu dan ook in deze nieuwe omgeving verder. Let op: host jouw club de Rode en Oranje competitie? Dan is het belangrijk dat de nieuwe versie van de Tenniskids planner wordt gedownload, zodat jouw vereniging de eerstvolgende hostdag (vanaf 19 mei) kan hosten. Wil je zeker weten dat jouw vereniging klaar is om de eerstvolgende speeldag van de Rode en Oranje competitie te hosten via MijnKNLTB? Bekijk de checklist, waarin alles nog een keer wordt uitgelegd.

Tenniskids toernooitjes
Ook de toernooitjes voor Tenniskids Rood en Oranje kunnen vanaf nu worden aangevraagd via MijnKNLTB, dit werkt op dezelfde manier als in tenniskids.toernooi.nl. Bekijk voor meer informatie het stappenplan Toernooi aanvragen. Voor het organiseren van een toernooitje is het wel belangrijk dat de nieuwe versie van de Tenniskids planner wordt gedownload.

Kijk op MijnKNLTB voor meer informatie, relevante links én handige stappenplannen. Heb je nog vragen? Neem contact met de KNLTB op via 088 - 130 26 00 of tenniskids@knltb.nl.