In gesprek met Accountmanager Libéma Open

Ga in gesprek met de KNLTB Accountmanager en geniet van toptennis tijdens Libéma Open

Bestuurders van tennisverenigingen houden zich dagelijks bezig met diverse lopende zaken en verschillende vraagstukken. Wellicht heb je over een aantal thema’s vragen of ben je op zoek naar advies. De Accountmanager van de KNLTB kan je hierbij verder helpen. Bij het Libéma Open van 10 t/m 15 juni heb je de mogelijkheid om met ‘In Gesprek Met…’ van gedachten te wisselen met je Accountmanager én te genieten van internationaal toptennis op het gras van Rosmalen.

Alle bestuurders hebben vandaag de uitnodiging per e-mail ontvangen. Door je aan te melden en aan te geven welke onderwerpen er bij jouw club spelen, kun jij en een medebestuurder gericht in gesprek met de Accountmanager van de KNLTB uit jouw regio. Of het nu gaat over ledenwerving en -behoud, de competitie, vrijwilligers of duurzaamheid. 

Naast inspiratie opdoen over bepaalde verenigingsthema’s, heb je ook de mogelijkheid om te genieten van toptennis met o.a. Robin Haase en Kiki Bertens op de grasbanen van Rosmalen.