G-tennis 2 vrouwen dubbelen

Kom met de G-tennissers van jouw vereniging naar NK G-tennis!

De inschrijving voor het leukste kampioenschap van het jaar staat open! Op zaterdag 6 én 7 juli organiseert de KNLTB de Nationale Kampioenschappen G-tennis in Hilversum. Schrijf de G-tennissers van jouw club in en kom met een zo groot mogelijke groep naar de kampioenschappen!

Aanmelden

De NK G-tennis is voor elk niveau. Alle G-tennissers met een geldig KNLTB lidmaatschap mogen deelnemen aan de NK G-tennis. Je kan de G-tennissers van jouw club inschrijven via het inschrijfformulier. De inschrijving voor de NK G-tennis sluit op zondag 2 juni 2019. Wees er op tijd bij want vol=vol. Er zijn maar een beperkt aantal wedstrijden die gespeeld kunnen worden, waardoor er bij te veel aanmeldingen spelers op een wachtlijst geplaatst worden.

Clinics

Zijn spelers van jouw vereniging nog niet toe aan het spelen van wedstrijden? Dan kunnen ze meedoen aan leuke clinics die op beide dagen georganiseerd worden! Geef ook deze spelers vooraf op via het inschrijfformulier.

Voor meer informatie over G-tennis klik hier