Mannen op picknicktafel (1)

KNLTB Vriendenactie helpt jouw open dag aan bezoekers

Gaat jouw club een open dag organiseren en is deze aangemeld op Tennis.nl? Leuk! Nu alleen nog zorgen dat zoveel mogelijk nieuwe tennissers naar jouw open dag komen. De KNLTB helpt jouw vereniging daarbij met de KNLTB Vriendenactie. 

Leden nodigen vrienden uit 

De KNLTB Vriendenactie is een member-get-member-actie, met als doel niet-leden tennis te laten ontdekken tijdens een open dag op een tennisvereniging. KNLTB-leden kunnen via een speciale landingspagina vrienden (niet-leden) uitnodigen voor de open dag. Bezoekt vervolgens een vriend de open dag? Dan maakt zowel het lid als de vriend kans op tickets voor Wimbledon 2019. De Vriendenactie loopt tot en met 30 april 2019.  

Het voordeel van de KNLTB Vriendenactie is dat je op een gemakkelijke manier gebruikt maakt van het netwerk van je bestaande ledenDus promoot de actie bij je leden en zorg dat jouw open dag een succes wordt! Op www.centrecourt.nl/opendag vind je meer informatie en daarnaast ook promotiematerialen voor een geslaagde open dag. 

Maak kans op promovideo of clubtafel voor jouw club 

Naast dat de Vriendenactie jouw club potentiële leden kan opleveren, maakt jouw vereniging ook kans op een promovideo van jouw club of een clubtafel met logo. Om kans te maken op deze prijs hoef je als club alleen maar aan te geven of de vrienden die door jouw leden zijn uitgenodigd, ook daadwerkelijk de open dag hebben bezocht. De aanmeldingen voor jouw open dag sturen wij naar de contactpersoon van de open dag (opgegeven op tennis.nl).  

Promotie KNLTB

Inmiddels hebben al 200 verenigingen hun open dag aangemeld op Tennis.nlTer promotie van deze open dagen verschijnen in verschillende regio’s in Nederland de komende periode advertenties in regionale dagbladen en gaat er een online banner campagne van start op AD.nl. 

Zorg voor een vervolgaanbod! 

Heb je veel bezoekers mogen verwelkomen op je open dag? Zorg dan dat je deze geïnteresseerden een leuk aanbod kan doen, biedt ze bijvoorbeeld de Zomer Challenge aan. Een compact lidmaatschapspakket van drie maanden bestaande uit lessen/clinics van een tennisleraar, vrij spelen en een afsluitend eindtoernooi.