Websitebanner Carmen Recht

Promoot jouw open dag, meld deze nu aan!

Organiseert jouw vereniging een open dag in het voorjaar? Vermeld deze dan op www.tennis.nl en laat potentiële nieuwe tennissers weten wanneer jouw vereniging een open dag organiseert. Zorg dat je jouw open dag voor 1 maart hebt aangemeld, zodat je volop profiteert van alle regionale promotie van de KNLTB voor jouw open dag.

Meld aan en win

Aanmelden van jouw open dag kan via een online formulier op Tennis.nl. De open dagen worden vervolgens overzichtelijk weergegeven op een interactieve kaart, waar iedereen die kennis wil maken met tennis, exact kan zien waar en wanneer dat mogelijk is. Als er in jouw regio voldoende verenigingen zijn die hun open dag aanmelden, gaan we jouw open dag ook via Facebookcampagnes en het Algemeen Dagblad promoten. Bovendien maak je ook nog eens kans op een leuke tennisprijs voor jouw club, zoals een promovideo van jouw club of een clubtafel met logo.

Gratis promotiematerialen

Heb je je open dag eenmaal aangemeld, dan wil je je club op die dag natuurlijk zo goed mogelijk presenteren. Op www.centrecourt.nl/opendag vind je alle beschikbare promotiematerialen voor een geslaagde open dag. Daar vind je onder meer een complete activatiecampagne (met onder andere banners, flyers, posters en posts voor social media), een draaiboek en extra tips voor een aantrekkelijk programma. De materialen zijn ontworpen met het?bring a friend-principe?in het achterhoofd. De meeste deelnemers aan een open dag komen namelijk via tennissende familieleden, vrienden of kennissen. En helemaal makkelijk, via de KNLTB Uitleen kun je volledige pakketten (inclusief rackets) huren om een geweldige open dag neer te zetten.

Het juiste moment

Een open dag organiseren is een krachtig middel om nieuwe tennissers aan jouw vereniging te binden en om de club te promoten. Een goed moment voor het organiseren van een open dag is in de maanden maart of april. In het voorjaar beginnen veel mensen weer aan de zomer te denken en start het traditionele tennisseizoen.

Heb je nog vragen over het organiseren van een open dag? Neem contact op met jouw KNLTB Accountmanager.