Festina Amsterdam (1)

Bespreek accommodatiezaken met KNLTB op de Vakbeurs Sportaccommodaties!

Op donderdag 14 maart staat in de Expo in Houten alweer voor de achtste keer de Vakbeurs Sportaccommodaties op het programma. Bonden, bouwers, specialisten, aanbieders van zonnepanelen en ledverlichting, ze komen wederom samen om elkaar bij te praten, kennis uit te wisselen en te netwerken. En de KNLTB is er ook weer bij met een eigen stand en vindbaar op het sportbondenplein!

Bij de stand van de KNLTB kun je ook dit jaar weer terecht met al je vragen over bouw, renovatie en onderhoud van banen. Zo kun je er bijvoorbeeld informatie inwinnen over alles omtrent gravel of over de aanleg en mogelijkheden van padelbanen. Maar ook duurzaamheid is en blijft een actueel thema. Want wat is precies de terugverdientijd van en hoe gebruik je ledverlichting zo slim en efficiƫnt mogelijk?

Lezingen

Ook komt tijdens de Vakbeurs Sportaccommodaties weer een aantal voor sportverenigingen zeer relevante sprekers aan het woord. Er wordt onder andere uitvoerig besproken hoe je optimaal gebruikmaakt van de subsidieregeling ter compensatie van het vervallen van recht op btw-aftrek en er wordt tevens uitgelegd op welke manier je maximale winst haalt uit het gebruik van ledverlichting. Ook de betaalbaarheid en financiering van sportaccommodaties in het algemeen komt aan bod.

Wil jij de Vakbeurs Sportaccommodaties bezoeken? Dat kan gratis als je je online inschrijft en zo een E-ticket boekt. Tot ziens op 14 maart!