Tenniskids meisje forehand

Tennismaterialen nodig voor activiteiten? Je kunt ze huren!

Een goed georganiseerde open dag, een clinic of een programma als Tenniskids@school zijn uitstekende middelen om leden en in het bijzonder jeugdleden te werven. Als je met deze of andere activiteiten grote groepen laagdrempelig wil laten kennismaken met tennis, moet je wel voor iedereen goede materialen beschikbaar hebben. KNLTB Uitleen kan uitkomst bieden!

Via het KNLTB uitleenprogramma kun je snel en voordelig aan een Dunlop-materialenpakket komen. Er zijn pakketten voor senioren en jeugd en deze zijn te huur voor een maximale periode van maar liefst 6 weken. In maart en april geldt een maximale huurperiode van 4 weken. De pakketten voor kinderen bevatten onder meer minirackets, zachtere ballen, een gatendoek, pylonnen en een lesmap. Bovendien is het Tenniskids blauw-pakket maximaal 10 weken te huur. Naast de huurprijs van het pakket betaal je als vereniging alleen de verzendkosten. Het is overigens ook mogelijk om een Dunlop-pakket aan te schaffen.

Op de website van KNLTB Uitleen vind je tevens veel extra’s zoals Tenniskids@school-diploma’s, medailles, posters en kleurplaten, maar ook de mogelijkheid om bijzondere events te organiseren, zoals een bezoek van Tenniskids-mascottes Ace & Love op jouw club of een Glow in the Dark-toernooi.

Het zijn allemaal leuke middelen om te gebruiken wanneer kinderen na een eerste kennismaking met tennis, bijvoorbeeld via Tenniskids@School, voor het eerst naar de tennisclub komen. Want vergeet niet dat bij effectieve ledenwerving ook goede opvolging hoort. In het stappenplan Tenniskids@school komen uitgebreide tips en advies aan de orde om te zorgen dat kinderen die enthousiast zijn geworden, ook werkelijk tennislid worden.