KNLTB ClubApp

Meer functionaliteiten en gebruikersgemak met KNLTB.Club 2.0

Het ledenadministratiesysteem KNLTB.Club is vernieuwd. De afgelopen maanden hebben ontwikkelaar LISA en de KNLTB hard gewerkt om een grote update voor te bereiden: KNLTB.Club 2.0. Alle gebruikservaringen, verbeterpunten en wensen zijn in een keer in de nieuwe versie opgeleverd, die met recht een grote sprong voorwaarts is.

Via het KNLTB.Club gebruikersplatform en de supportafdeling van KNLTB.Club is in afgelopen maanden steeds duidelijker geworden welke verbeterpunten het huidige systeem had en welke specifieke behoeften de gebruikers hadden. Het overgrote deel van de gewenste wijzigingen en verbeteringen zijn meegenomen in deze grote update. Het betreft verbeteringen op vrijwel alle functionaliteiten van het systeem: ledenadministratie, communicatiemodule, (bar)dienstenplanner, clubwebsite, afhangbord en ClubApp. Ook omdat deze functionaliteiten veel onderlinge samenhang hebben, is besloten om alle aanpassingen mee te nemen in één complete update.

Meer overzicht, één beheeromgeving

Naast talloze puur functionele aanpassingen, is ook de look-and-feel van KNLTB.Club grondig op de schop gegaan. Daarmee werd tegemoetgekomen aan de behoefte aan meer overzicht en een meer intuïtieve gebruikservaring. Verder is de beheeromgeving van de verenigingswebsite die clubs onder KNLTB.Club kunnen gebruiken, geïntegreerd in de beheeromgeving van het gehele systeem. Twee beheersystemen werd door gebruikers als onlogisch ervaren. Vanaf nu kunnen ledenadministratie, de clubwebsite, het afhangbord, het dienstenrooster en het clubnieuws dus in één omgeving worden beheerd. Na alle aanpassingen is het vernieuwde KNLTB.Club intensief getest door leden van het gebruikersplatform. De KNLTB is inmiddels klaar om de eerste clubs over te zetten.

Kom naar de roadshow voor uitleg

Ben je benieuwd hoe KNLTB.Club 2.0 eruitziet? Bekijk dan vooral de sneak preview. Daar zie je welke aanpassing er per functionaliteit zijn gedaan en welke uitstraling het systeem heeft. Ook staan weer roadshow gepland waarmee door heel Nederland tekst en uitleg aan verenigingen wordt gegeven over het nieuwe KNLTB.Club. Kijk snel wanneer de roadshow bij jouw vereniging in de buurt is en meld je aan!