Tennisbaan wedstrijd

Bespaar fors op premies met verzekeringspakket van Van Lanschot Chabot Mandema & Partners

Van Lanschot Chabot Mandema & Partners is al zeker vijftien jaar een betrouwbare partner van de KNLTB. Een groot aantal tennisverenigingen is al bekend met de tussenpersoon vanwege de aansprakelijkheids- en bestuursaansprakelijkheidsverzekering, maar Van Lanschot Chabot Mandema & Partners kan de clubs meer bieden en veelal tegen gunstigere voorwaarden en lagere premies dan nu het geval is. Met een compleet verzekeringspakket specifiek geschikt voor tennisverenigingen kunnen clubs jaarlijks fors besparen op premies.

Met het pakket, bestaande uit onder meer een opstal- en een inboedelverzekering, ben je als club goed verzekerd voor vrijwel alle risico’s rondom het tennispark. Zo is er dekking voor sneeuw- en waterdruk, maar ook voor gebouwen en inventaris, zonnepanelen, zonwering, lichtmasten en reclameborden. Bovendien zijn ook padelbanen met dit pakket standaard gedekt. Het Gelderse TV Wapenveld hakte onlangs de knoop door en stapt binnenkort over naar het verzekeringspakket van Van Lanschot Chabot Mandema & Partners. Bij die club rolde een totale jaarlijkse besparing van 1.600 euro uit de berekeningen.

“Besparing op premies kan met dit pakket flink oplopen”, aldus Karel Karsten, controller bij de KNLTB. “Van Lanschot Chabot Mandema & Partners koopt de verzekeringen landelijk in bij één partij voor alle verenigingen. Door de schaalgrootte kunnen zij dat doen tegen een zeer scherp tarief. De premies van tennisverenigingen kunnen zo wel tot zestig procent lager uitpakken. We hebben de afgelopen periode bij acht verenigingen verzekeringspolissen opgevraagd en de cijfers naast die van Van Lanschot Chabot Mandema & Partners gelegd. Afhankelijk van de omstandigheden en grootte van de club komt het dan neer op een besparing tussen de 1.000 en 2.500 euro. En dat bedrag bespaar je dus elk jaar.”

Via https://www.vanlanschotchabot.nl/nl/knltb kom je alles te weten over de verzekeringen voor tennisverenigingen van Van Lanschot Chabot Mandema & Partners en kun je voor jouw club een offerte aanvragen. “Verenigingen kiezen op deze manier naast de besparing ook voor de nodige zekerheid en betrouwbaarheid”, voegt Karsten toe. “Van Lanschot Chabot Mandema & Partners bestaat al ruim 250 jaar, er werken meer dan 250 mensen en we werken dus al geruime tijd met hen samen. Bovendien is het voor verenigingen wel zo overzichtelijk. Clubs die overstappen, kunnen straks voor alle vragen en informatie over de verzekeringen bij één loket terecht.”