393A0401

Zo werf je nieuwe leden: lees het nieuwe E-zine!

Het nieuwe seizoen voor tennis en padel gaat bijna van start. De periode waarin we weer volop kunnen genieten van de gezelligheid en sfeer op de vereniging. Dit is dus dé tijd voor clubs om hun deuren open te zetten en zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken voor tennis en/of padel en de vereniging. Hoe je dat aanpakt? Dat lees je in het E-zine ‘Zo werf je nieuwe leden’.

    

    

Tijd om in actie te komen! Organiseer in het voorjaar een aantal kennismakingsactiviteiten op jouw club, zo kan iedereen die dat wil laagdrempelig een balletje slaan. Maak hierbij gebruik van het uitgebreide kennismakingsaanbod van de KNLTB voor alle verschillende doelgroepen, zoals bijvoorbeeld een open dag, Startersclinic, Tennis- en Padelstart, de Vriendjesmaand en de Zomer Challenge. Meer informatie over het kennismakingsaanbod vind je hier. 

Doe mee met landelijke tenniscampagne in april

Om tennis en vooral tennisverenigingen aan het begin van het seizoen extra in de schijnwerpers te zetten, start de KNLTB vanaf 26 maart tot eind april de landelijke campagne ‘Zomertijd = Tijd voor Tennis’. Met deze campagne willen we tennis promoten en zoveel mogelijk nieuwe spelers verwelkomen op clubs door heel Nederland. Een mooi moment om ook kennismakingsactiviteiten op jouw vereniging te organiseren. Wanneer je deze activiteiten aanmeldt bij Meet & Play, dan doe je automatisch mee en helpt de KNLTB, naast de landelijke promotie, ook bij de regionale promotie van jouw activiteit! Zo zet je jouw club nog beter op de kaart voor iedereen die een balletje wil slaan op de tennisbaan.