KNLTB Match App Centrecourt 1440 X 632 XL

Datum

Locatie & plaats

Online
Online

Webinar KNLTB Match: een flexibel wedstrijdaanbod op jouw club!

Ruim 200 clubs organiseren interne competities via KNLTB Match, en 60 daarvan zijn deze zomer met succes een multi-clubcompetitie gestart. Dit is een vriendschappelijke competitie waarbij spelers wedstrijden spelen tegen gelijkwaardige tegenstanders van verenigingen en/of centra uit de buurt. Een mooie manier waarop spelers van alle niveaus het hele jaar door wedstrijden kunnen spelen.

Meedoen is heel eenvoudig. Vanuit clubs is er niet of nauwelijks organisatie nodig voor deze competitie, want alles wordt geregeld in de KNLTB Match app.

Het voordeel van dit flexibele wedstrijdaanbod is dat spelers onderling bepalen waar en wanneer ze de wedstrijd spelen. Daarnaast is het voor spelers ook een mooie mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen. Dat maakt tennis en/of padel ook nog eens hartstikke gezellig!

Meer info? Volg een online webinar!

Graag nodigen we jouw club uit voor een kort webinar van 30 minuten waarin we de multi-clubcompetitie verder toelichten, de voordelen benoemen én uitleggen hoe jouw vereniging of centrum kan starten samen met clubs bij jullie in de buurt.

Je kunt je aanmelden voor de volgende webinars:

  • Maandag 5 september: 19.30 - 20.00 uur - voor verenigingen
  • Dinsdag 6 september: 19.30 - 20.00 uur - voor verenigingen
  • Donderdag 8 september: 19.30 - 20.00 uur - voor commerciële centra