E zine Oktober Wedstrijden (613x251)

Wedstrijden: uitdagend, gezellig én cruciaal voor ledenbehoud

Een uitgebreid en gevarieerd wedstrijdaanbod is voor verenigingen ontzettend belangrijk. Het activeren van leden tot het spelen van wedstrijden zorgt er niet alleen voor dat ze vaker op de vereniging te vinden zijn, ook de betrokkenheid wordt vergroot. En dat is fijn, want hierdoor neemt het spelplezier toe én blijven leden langer lid. De KNLTB heeft het hele jaar door een passend wedstrijdaanbod voor alle spelers, voor zowel tennis als padel. Of je net begonnen bent, of al lang speelt. Iedereen kan meedoen! 

Speciaal voor verenigingen heeft de KNLTB een inspirerend en interessant E-zine gemaakt over het belang van wedstrijden spelen. Naast de uitleg waarom het belangrijk is leden te activeren wedstrijden te spelen vind je meer informatie over het wedstrijdaanbod van de KNLTB voor diverse doelgroepen en ontdek je hoe de KNLTB verenigingen adviseert en ondersteunt bij de organisatie ervan. 

Zorg ervoor dat zoveel mogelijk spelers op jouw vereniging wedstrijden kunnen spelen en bepaal als bestuur in samenwerking met de competitieleider, de toernooileider én de leraar het wedstrijdaanbod voor 2023 en maak een mooie activiteitenkalender. Zo maak je tennis en padel leuk voor iedereen!

Klik op de onderstaande button en ontdek wat het E-zine jouw vereniging te bieden heeft.