Tenniskids Feest

Speciaal voor kinderen die vier keer of vaker deel hebben genomen aan de Kia Tenniskids competitie (Rood, Oranje en Groen) in het voorjaar organiseert de KNLTB met vijf tennisverenigingen in het land het Tenniskids Feest. De feesten worden gehouden op 22 en 23 juni 2019.


Elk feest duurt van 10.00 tot 15.00 uur en belooft een geweldige dag te worden met veel tennis, fun en entertainment. Deelname is gratis. De verenigingen die het Tenniskids Feest organiseren stellen zelf het programma van de dag samen. Te denken valt aan tennisactiviteiten op de baan, springkussens, padel, een goochelshow en een ontmoeting met Tenniskids mascottes Ace en Love!

Locaties

Het feest is op zaterdag 22 juni in Kampen (K.J.LT.C), Amsterdam (T.V. Tie-Breakers) en Bergen op Zoom (Smash Bergen op Zoom) en op zondag 23 juni in Alphen aan den Rijn (T.V. Nieuwe Sloot) en Apeldoorn (T.C. Sprenkelaar). 

Registreer de kinderen van jouw club!

Kinderen die vier keer of meer keer hebben gespeeld in de Kia Tenniskids competitie, ontvangen in de loop van de competitie een uitnodiging voor het feest. Nadere informatie hierover volgt later. Zorg er wel voor dat kinderen van jouw vereniging goed geregistreerd staan via tenniskids.toernooi.nl en MijnKNLTB, zodat ze ook daadwerkelijk een uitnodiging ontvangen.

Afgelopen editie

De feestelijke afsluiting van de Tenniskids competitie vond in 2018 plaats op zes verschillende locaties in het land, in Oud-Beijerland, Asten, Haren, Alkmaar, Den Haag en Veenendaal. Alle aanwezige kinderen genoten het weekend van tennis, fun en entertainment. Zo konden ze tennisclinics volgen, beachtennissen, padellen of meedoen aan glow in the dark tennis. Naast alle tennisactiviteiten werden de kinderen vermaakt met een drumworkshop, goochelshow en de vele aanwezige springkussens. Bart Boonstra (presentator van Nickelodeon) en de Tenniskids mascottes Ace en Love konden ook niet ontbreken op het feest en vermaakten de kinderen.

              
Meer kinderen, met meer plezier, meer tennissen

De KNLTB organiseert het Tenniskids Feest voor de vierde maal. Het feest is speciaal voor alle kinderen die meer dan vier keer hebben deelgenomen aan de Kia Tenniskids competitie. Het doel van het evenement is om kinderen vaker te laten tennissen. Het spelen van wedstrijdjes is ook een goede manier om kinderen te laten zien hoe leuk tennis is, ook als teamsport. Plezier in tennis is het allerbelangrijkste, dit zorgt er uiteindelijk voor dat kinderen meer gaan tennissen.

Helaas is het alleen mogelijk om vanuit Nederland een reactie te plaatsen.