Albert Heijn Sportactie

Wil je meer leden op jouw club verwelkomen en mensen kennis laten maken met tennis op jouw club? Doe dan mee aan de landelijke Albert Heijn (AH) Sportactie. Een unieke kans om jouw vereniging lokaal te promoten en om nieuwe leden te werven! Vorig jaar werd tussen de 35 en 50 procent van de deelnemers aan de AH Sportactie uiteindelijk lid van een sportvereniging.

Klanten van AH kunnen twee weken lang, van 17 tot en met 30 september, sportcredits sparen. Deze credits kunnen zij via www.ahsportactie.nl verzilveren bij de deelnemende sportclubs. Als tennisvereniging kun je jouw club aanmelden voor de actie en aangeven van welke tennisactiviteiten gebruik kan worden gemaakt. 

Combineer de AH Sportactie met een open dag

Wil je als vereniging optimaal gebruik maken van de AH Sportactie? Koppel een open dag aan de AH Sportactie. Organiseer de open dag voorafgaand aan de AH Sportactie en wijs bezoekers van de open dag op de AH Sportactie en de mogelijkheid om gratis op jouw club te komen tennissen. Het is hét recept om zo veel mogelijk nieuwe leden te verwelkomen op jouw tennispark!

Hoe doe je mee?

Stap 1: Maak een profiel aan op Clubprofiel.nl en meld je aan voor de AH Sportactie. Vervolgens kun je activiteiten aanmelden waar straks geïnteresseerden met sportcredits zich voor kunnen inschrijven. Een aantal tips voor deze activiteiten kun je hieronder terugvinden. Deze activiteiten kun je ook nog later toevoegen. Een stappenplan voor het aanmaken van een profiel en activiteiten vind je onderaan deze pagina bij de downloads.

Stap 2: Denk met andere enthousiaste vrijwilligers en trainers binnen je club na over de kansen en mogelijke tennisactiviteiten (bijvoorbeeld proeflessen, vrij spelen of een tennisclinic). Meld deze activiteiten voor 17 september aan via de site. 

Stap 3: Werk samen met de Albert Heijn winkel in jouw buurt! Je kunt de Albert Heijn-winkels vanaf 20 augustus benaderen voor het promoten en aanbieden van jouw sport in of bij de winkel tijdens de AH Sportactie. Een aantal tips hiervoor kan je hieronder terugvinden.