Verzekeringen

De KNLTB heeft ten behoeve van haar leden, verenigingen en organisatoren een aantal collectieve verzekeringscontracten afgesloten, zoals een collectieve ongevallenverzekering en een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Van Lanschot Chabot Mandema & Partners is al zeker vijftien jaar een betrouwbare partner van de KNLTB. Een groot aantal tennisverenigingen is al bekend met de tussenpersoon vanwege de aansprakelijkheids- en bestuursaansprakelijkheidsverzekering, maar Van Lanschot Chabot Mandema & Partners kan de clubs meer bieden en veelal tegen gunstigere voorwaarden en lagere premies dan nu het geval is. Met een compleet verzekeringspakket specifiek geschikt voor tennisverenigingen kunnen clubs jaarlijks fors besparen op premies. Met het pakket, bestaande uit onder meer een opstal- en een inboedelverzekering, ben je als club goed verzekerd voor vrijwel alle risico’s rondom het tennispark. Zo is er dekking voor sneeuw- en waterdruk, maar ook voor gebouwen en inventaris, zonnepanelen, zonwering, lichtmasten en reclameborden. Bovendien zijn ook padelbanen met dit pakket standaard gedekt.
Lees meer en vraag een offerte aan op https://www.vanlanschotchabot.nl/nl/knltb

Contact

Heeft u ondanks alle informatie op de website nog een vraag dan kunt u deze direct aan onze tussenpersoon Van Lanschot Chabot stellen. U kunt hiervoor contact opnemen met Willem Heijman. Hij is bereikbaar via knltb@vanlanschotchabot.com  Collectieve ongevallenverzekering

Klik hier voor meer informatie.

Collectieve bedrijfsaansprakelijkheid

Klik hier voor meer informatie.

Collectieve bestuurdersaansprakelijkheid

Klik hier voor meer informatie.

Helaas is het alleen mogelijk om vanuit Nederland een reactie te plaatsen.