Invoeren van uitslagen

Na elke competitiedag kunnen de uitslagengedelegeerden en VCL's de uitslagen invoeren. Vaak zijn de aanvoerders van de competitieteams uitslagengedelegeerde, zodat zij zelf na elke speeldag de uitslagen kunnen invoeren.

De Uitslagengedelegeerde geeft de uitslagen uiterlijk de dag na de geplande wedstrijddag door in MijnKNLTB (dus uiterlijk maandag als de wedstrijd op zondag - al dan niet gedeeltelijk - is gespeeld). Als de uitslagen van een ploeg na drie dagen nog niet ingevoerd zijn, ontvang je als VCL van de thuisspelende vereniging een herinnering via e-mail. Het tijdig invoeren van de uitslagen is van belang voor een juiste berekening van de standen én ratings tijdens de competitie.

Handleiding invoeren uitslagen

Problemen met invoeren van de uitslagen? Onderaan deze pagina vind je de de Handleiding invoeren uitslagen. Voor veelgestelde vragen over het invoeren van uitslagen, kijk hier

Uitslagengedelegeerde aanmelden

Iedere ledenadministrateur is gemachtigd om uitslagengedelegeerden aan te melden. Als de termijn van een functionaris is verlopen, moet de ledenadministrateur deze functionaris opnieuw opvoeren.

 

  

Helaas is het alleen mogelijk om vanuit Nederland een reactie te plaatsen.