Probeer de vernieuwde KNLTB ClubApp nu twee maanden gratis

Probeer de vernieuwde KNLTB ClubApp nu twee maanden gratis

Meld jouw club aan en win!

Meer info

KNLTB ClubApp

De ClubApp is vernieuwd! 

Vanaf de start van de Voorjaarscompetitie kunnen leden via hun persoonlijk profiel alle competitie- uitslagen en standen inzien én spelers en teams toevoegen aan hun favorieten. Ook kunnen ze hier heel eenvoudig alle toernooiresultaten en geplande wedstrijden voor toernooien terugvinden.

Het nieuws van de club altijd binnen handbereik

Voor clubs is de KNLTB ClubApp een ideaal communicatiemiddel, want het biedt de mogelijkheid om naast het clubnieuws en evenementen via pushberichten te communiceren met leden. Door een nieuwsbericht niet alleen in de app te plaatsen maar ook als pushbericht naar alle leden te sturen, zorg je ervoor dat ze het belangrijkste clubnieuws of evenement niet missen.

Toegang tot de ledenlijst

Met de KNLTB ClubApp hebben leden eenvoudig toegang tot de ledenlijst. Een perfect middel om de binding tussen leden en de club te versterken want zo kunnen gebruikers veel beter een naam bij een gezicht vinden. Elk lid kan natuurlijk zelf instellen of ze hun e-mail of telefoonnummer zichtbaar tonen op hun profiel. Ook kunnen leden zich hier overigens van 'afmelden', zodat ze niet gevonden worden als ze dat niet willen.

Er is nog meer mogelijk!

De KNLTB ClubApp biedt nog veel meer mogelijkheden:
  • eenvoudig een baan afhangen
  • tennismaatjes vinden
  • clubagenda inzien
  • toegang tot persoonlijk profiel

Snel en overal een baan afhangen

Heeft jouw club het nieuwe KNLTB Afhangbord? Dan is het nu ook mogelijk om de ClubApp hieraan te koppelen. Het wordt dan voor leden mogelijk om banen te reserveren via de app. Deze reserveringen moeten uiteraard nog wel bevestigd worden via het Afhangbord op de club. De club kan volledig zelf instellen onder welke voorwaarden dit is toegestaan. Wanneer jouw club geen gebruik maakt van het KNLTB Afhangbord kun je er voor kiezen om deze functionaliteit 'uit' te zetten zodat deze functionaliteit niet zichtbaar wordt in de KNLTB ClubApp. Heeft jouw club nog niet het nieuwe KNLTB Afhangbord maar heb je wel interesse? Kijk dan hier voor meer informatie of neem contact op met de accountmanager van jouw district.

Een tennismaatje vinden

De app geeft leden de mogelijkheid om op basis van voorkeuren een tennismaatje te vinden. Door een maatje aan te klikken, kan men via de knop ‘Verzoek sturen’ een bericht sturen naar het maatje van hun keuze. Het maatje zal dan het bericht ontvangen met een telefoonnumer en emailadres. Het is aan de persoon die het bericht ontvangt om daarop te reageren.

Wil je het maatje alvast in je snel keuzelijst / favoriet maken? Druk dan op het sterretje rechtsboven en je kan voortaan direct een baan reserveren of je maatje inzien.

Probeer de KNLTB ClubApp nu twee maanden gratis én win!

Kortom, dit is dus hét moment voor jou als club om in te stappen. Probeer de ClubApp nu twee maanden gratis, test alle handige functionaliteiten én maak kans op een gave prijs voor jouw club. Indien je na twee maanden de KNLTB ClubApp langer gaat gebruiken, dan bedragen de kosten 15 euro per maand voor jouw club, maar de mogelijkheid blijft bestaan om het contract maandelijks op te zeggen. Wacht niet langer en maak de KNLTB ClubApp zo snel mogelijk beschikbaar voor jouw leden. Aanmelden? Klik hier of stuur dan een e-mail naar support@knltb.club

Winactie

Wanneer je jouw club aanmeldt voor de KNLTB ClubApp maak je kans op een gave prijs, namelijk: één van de clinics van Sjeng Schalken. Wat moet je daarvoor doen?  Probeer de KNLTB ClubApp nu twee maanden gratis en maak hem zo snel mogelijk gebruiksklaar voor je leden. De clubs waarvan minimaal 30% van hun leden actief gebruikmaakt van de KNLTB ClubApp op 1 juli 2018 maakt kans op één van de clinics van Sjeng Schalken.

Heb je vragen of wil je graag nog meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met de accountmanager van jouw district.

Helaas is het alleen mogelijk om vanuit Nederland een reactie te plaatsen.