Evian Toernooipakketten (1)

Win een trip voor jouw club naar Libéma Open

Leverancier van natuurlijk mineraalwater evian heeft zich verbonden aan de KNLTB als Official Water Supplier. Lees hier het nieuwsbericht. Naast dat ze te zien zullen zijn bij verschillende toptennisevenementen van de KNLTB willen ze ook van toegevoegde waarde zijn voor tennisverenigingen en de tennissport.

Zo kom je als vereniging in aanmerking voor een speciaal samengesteld Evian toernooipakket en als naamgever van Tennis on Tour leveren ze een bijdrage aan een feestje op de club. 

Winactie

Om het feest compleet te maken heeft evian® een gave winactie bedacht: Win voor jouw vereniging een busreis voor 50 personen (inclusief tickets) naar de halve finales van Libéma Open op zaterdag 17 juni.

Wat moet je daarvoor doen? Zorg ervoor dat zoveel mogelijk leden van jouw club aan de winactie meedoen en dit formulier invullen. De vereniging waarvan het grootste percentage leden heeft meegedaan, wint de reis*. 
*de winactie loopt van 2 mei t/m 25 mei.

Promotie

Om de winactie te promoten onder alle leden van jouw club hebben we een aantal promotiematerialen ontwikkeld. Die vind je in de promotietoolkit onderaan deze pagina. Gebruik deze middelen op de website of de social media kanalen van jouw vereniging en roep zoveel mogelijk leden op om mee te doen en het formulier op: www.tennis.nl/winactie in te vullen. Des te groter is de kans dat jullie vereniging wint. Veel succes! De winnaar krijgt op vrijdag 26 mei bericht.