Scherm­afbeelding 2023 04 18 om 10.45.11

Nieuw, AD Tennis online: tennis is voor iedereen!

Hij is er weer, de AD Tennis, nu voor het eerst als digitaal magazine geheel in het teken van tennis.

Veel mensen ontdekten al hoe leuk tennis is, het hele jaar door. Meer dan een miljoen mensen tennissen, van wie er ruim 630.000 lid zijn van een KNLTB-tennisvereniging. Dat tennis zo populair is, komt door veel mooie aspecten; tennis is gezellig, je speelt waar en wanneer jij wilt, buiten bij een vereniging of binnen in een hal. Bovenal is tennis een sport die je je hele leven lang kan beoefenen. Met voldoende uitdagingen, zowel fysiek als mentaal, en geschikt voor iedereen. Jong, oud, op elk niveau, ongeacht beperking of afkomst. Ons motto is niet voor niets: Nederland Tennisland, iedereen doet mee!

Dat willen we laten zien en we inspireren graag om ook te gaan tennissen. Dat doen we samen met onze mediapartner DPG Media via deze online AD Tennis bij AD en de regionale nieuwssites.

Wat staat er zoal in deze digitale AD Tennis?

We laten de meest bijzondere tennisbanen in Nederland zien. Verschillende tennissers vertellen wat de sport voor hen betekent. Je leest hoe makkelijk je kunt starten met tennis door via Meet & Play een baan te boeken of deel te nemen aan een open dag of startersclinic. Je vindt tips om beter in het spel te worden en leest hoe leuk en toegankelijk de competitie is, op elk niveau. Natuurlijk ontbreken onze nieuwe tennishelden Botic van de Zandschulp, Tallon Griekspoor en Tim van Rijthoven niet. Drie andere racketsporten - padel, beachtennis en pickleball - stellen we voor.

Mooie promotie van tennis dus, mede mogelijk gemaakt door advertentiebijdragen van TeamNL, Ziggo Sport en Dunlop.

Vanaf vandaag online op AD.nl en alle regionale nieuwssites van de Gelderlander, de Stentor, Tubantia, Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad, BN deStem en PZC). Dat betekent dat minstens drie tot vier miljoen mensen uitgebreid kunnen lezen over deze sport.

Veel leesplezier!