Foto Thijs Zomer Challenge

Meld jouw vereniging aan voor de Zomer Challenge en win!

Dé manier om mensen in de zomer kennis te laten maken met tennis en/of padel en jouw vereniging, is de Zomer Challenge. Een mooie kans waar jouw vereniging haar voordeel mee kan doen. En dit jaar maak je als vereniging ook nog eens kans op mooie prijzen met jouw deelname. Dus meld jouw vereniging nu aan!

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschapspakket van drie of vier maanden. Deelnemers die meedoen, kunnen tijdens hun lidmaatschap onder andere vrij spelen, een aantal lessen of clinics van de leraar volgen en meedoen aan KNLTB open toernooien. De Zomer Challenge is interessant voor zowel sporters die normaal gesproken een andere sport doen, maar tijdens de zomerstop graag (buiten) willen blijven sporten, zoals voetballers, volleyballers en hockeyers als voor mensen die (weer) willen beginnen met tennis of padel.

Win mooie prijzen!

Onder alle verenigingen die deelnemen aan de Zomer Challenge (en leden hebben aangemeld) verloten we twee prijzen:

  • Een Tennis on Tour clinic
  • Een financiële bijdrage voor de organisatie van het eindtoernooi van de Zomer Challenge ter waarde van € 250,-

De Zomer Challenge als ledenmagneet

Vorig jaar was de Zomer Challenge wederom een groot succes. Maar liefst 430 verenigingen hebben meegedaan, die gezamenlijk meer dan 10.000 nieuwe Zomer Challenge leden hebben mogen verwelkomen. Daarvan is 43% uiteindelijk lid geworden van een vereniging.

Draaiboek en gratis promotiematerialen

De organisatie van de Zomer Challenge is eenvoudig. Om jouw vereniging op weg te helpen kun je gebruik maken van een draaiboek dat je ondersteunt bij de voorbereiding en uitvoering van de Zomer Challenge. Het bevat een handig stappenplan, die je stap voor stap kunt uitvoeren. Daarnaast zijn er gratis promotiemiddelen beschikbaar voor zowel tennis als padel en voor verschillende leeftijdsgroepen. De posters en flyers kan je heel gemakkelijk voorzien van de eigen verenigingsinformatie. Daarnaast helpt de KNLTB bij de promotie van de Zomer Challenge met een landelijke campagne in de maanden juni, juli en augustus.

Succesverhaal T.V. Borger

De Zomer Challenge verliep zeer succesvol voor T.V. Borger. Ze wilden graag veel nieuwe leden bereiken. En dat is gelukt! Ze hebben maar liefst 68 Zomer Challenge leden mogen verwelkomen. In een video vertelt de voorzitster van de vereniging over het succes.

Doe je ook mee?

Je kan jouw vereniging hier aanmelden voor de Zomer Challenge. Heb je nog vragen over de Zomer Challenge? Neem dan contact op met jouw KNLTB Accountmanager.