In gesprek met Accountmanager Libéma Open

Ga in gesprek met de KNLTB accountmanager tijdens de Amstelveen Women's Open

Bestuurders van tennisverenigingen houden zich dagelijks bezig met diverse lopende zaken en verschillende vraagstukken. Loop je als vereniging tegen bepaalde zaken aan, of zou je meer informatie over bepaalde thema's willen hebben zoals ledenwerving en- behoud, jeugd of padel? De Accountmanager van de KNLTB kan je hierbij verder helpen.

Voorgaande jaren organiseerde de KNLTB  'In Gesprek Met' sessies tijdens het Libéma Open in Rosmalen, maar helaas kon het toernooi ook dit jaar wegens het coronavirus niet door gaan. Des te blijer zijn we dat we jullie nu toch kunnen uitnodigen bij het Amstelveen Women's Open, die van 5 t/m 11 juli plaats vind op het Nationaal Tennis Centrum in Amstelveen. De voorbereidingen voor het Amstelveen Women's Open zijn momenteel in volle gang. De eerste editie van dit internationaal toernooi is bedoeld voor vrouwen op de WTA-ranglijst van plek 100 t/m 250. Dus naast inspiratie opdoen over bepaalde verenigingsthema’s, heb je ook de mogelijkheid om te genieten van toptennis!

Alle bestuurders hebben de uitnodiging per e-mail ontvangen. Door je aan te melden en aan te geven welke onderwerpen er bij jouw club spelen, kun jij en een medebestuurder gericht in gesprek met de Accountmanager van de KNLTB uit jouw regio. Aanmelden kan via deze link.