tenniskids oranje menzis plezier

Koningsspelen 2021, meld je aan

In 2021 vinden de Koningsspelen plaats op vrijdag 23 april. Ondanks de onzekere tijd waarin we leven, zijn de Koningsspelen een mooie kans om kinderen in het primaire onderwijs kennis te laten maken met onze sport. 

Het organiseren van de Koningsspelen is voor veel basisscholen een hele klus. Daarbij kunnen ze de hulp van lokale sportverenigingen goed gebruiken. Om scholen en verenigingen in de buurt eenvoudig aan elkaar te koppelen, is er de Koningsmatch.

Via een online platform kunnen sportaanbieders eenvoudig aan basisscholen in de buurt laten weten dat ze mee willen helpen. Zo help je niet alleen de school, maar laat je op een eenvoudige manier een grote groep kinderen kennismaken met onze sport en werf je misschien zelfs nieuwe leden!

 

De voordelen voor jouw tennisvereniging:

  • Gelegenheid om kinderen in beweging te brengen en/of leden te werven;
  • Mogelijkheid om een structurele relatie op te bouwen met scholen; 
  • Maatschappelijke betrokkenheid creëren. 

Wil jij met jouw vereniging een bijdrage leveren aan het sportieve gedeelte van de Koningsspelen? Of wil je meer informatie?

Neem dan een kijkje op www.koningsspelen.nl/informatie/koningsmatch