Meisje rood 2

Kom alles te weten over Tennis Alles-in-1 tijdens de webinar!

Ben jij tennisleraar, clubbestuurder of lid van de jeugdcommissie en wil je weten hoe je Tennis Alles-in-1 op jouw club kunt implementeren? Of wil je weten hoe je precies moet factureren en hoeveel btw je afdraagt als tennisleden nog maar één bedrag betalen voor trainingen, competitiedeelname en activiteiten? Meld je dan aan voor de Webinar Tennis Alles-in-1 en krijg online alle informatie die je nodig hebt om zelf werk te maken van Tennis Alles-in-1.

Tijdens de webinar op woensdag 12 juni vanaf 20.00 uur wordt implementatie van Tennis Alles-in-1 van verschillende kanten belicht. Zo vertelt tennisschoolhouder Ruud Baars over hoe hij Tennis Alles-in-1 al op meerdere verenigingen succesvol implementeerde. Baars kan als geen ander overbrengen hoe je te werk moet gaan en waar je specifiek op moet letten bij implementatie, te meer omdat hij voor de KNLTB regelmatig workshops geeft.

Financiële uitdagingen

Tijdens de webinar zal ook KNLTB-marketeer Karlijn Agten aan het woord komen. Zij kan vanuit de bond vertellen over de voordelen en het belang van Tennis Alles-in-1, vooral met betrekking tot ledenwerving en -behoud. Agten houdt zich nadrukkelijk bezig met de landelijke uitrol van Tennis Alles-in-1.

Ten slotte is tijdens de webinar een rol weggelegd voor fiscalist Raoul Snijders van Bannink Belastingadviseurs. Want Tennis Alles-in-1 is financieel overzichtelijk voor leden, maar kan voor de club en de tennisleraar de nodige veranderingen met zich meebrengen. Wie verstuurt een factuur voor de diensten en welk BTW-tarief hanteer je op de factuur? En hoe worden de financiële zaken precies geregeld als de tennisleraar niet in loondienst werkt, maar via de tennisschool of als ZZP’er wordt ingehuurd?

Inschrijven

Antwoorden op deze en andere vragen krijg je tijdens de webinar op 12 juni, die om 20.00 uur begint en ongeveer 45 minuten duurt. Het webinar heeft inmiddels plaatsgevonden en kun je online bekijken.