Libema Open Rosmalen

Word partner van de Libéma Open en verdien wat extra’s voor de club!

Op maandag 10 juni staan de eerste wedstrijden op het programma op de Libéma Open in Rosmalen, hét ATP- WTA-grastoernooi van Nederland en voor veel spelers vaste prik in de voorbereiding op Wimbledon. Natuurlijk zijn de onbetwiste nummers één van Nederland Robin Haase en Kiki Bertens van de partij, maar ook het Griekse toptalent Stefanos Tsitsipas is aanwezig. En ook tijdens deze editie kun jij met je tennisvereniging weer iets extra’s verdienen aan het toernooi door partner te worden!

Als partner promoot je de Libéma Open onder jouw leden en spek je tegelijkertijd de clubkas. Zo kunnen leden die via de vereniging kaarten kopen voor het grastoernooi in Rosmalen, rekenen op 5 euro korting per ticket en kan de club voor elk verkocht kaartje een bedrag van 5 euro bijschrijven. Elk verkocht VIP-ticket levert de club zelfs 10 euro op. Ten slotte krijgt elke deelnemende vereniging twee gratis entreekaarten voor de finaledag van het toernooi ter waarde van 90 euro.

Aanmelden

Hoe word je partner van de Libéma Open? Stuur een mail naar info@libema-events.nl onder vermelding van de clubactie en geef duidelijk een contactpersoon door. Vervolgens ontvang je de speciale kaartverkooplink die je kunt gebruiken bij promotie van de actie op je digitale kanalen zoals website, social media en nieuwsbrief. Voor promotie op de club ontvang je bovendien twee mooie posters. Tot ziens in Rosmalen!