KNLTB Vlag wapperen wind

Sinterklaascadeautje voor kinderen in Tenniskids Blauw

Biedt jouw club Tenniskids Blauw, hét lesprogramma voor de jongste jeugd van 4 tot 6 jaar, aan? Lees dan snel verder, want we hebben iets leuks in petto voor deze jonge spelers. 

Ieder kind dat in Tenniskids Blauw speelt, en ingeschreven staat in de ledenadministratie van jouw club, krijgt dit jaar van de KNLTB en TennisDirect een Sinterklaascadeau t.w.v. 20 euro. En als je club voor 15 november 8 of meer kinderen in Tenniskids Blauw inschrijft, dan ontvangt je club ook nog een gratis Dunlop mini-netje, t.w.v. 80 euro. Let op: een voorwaarde van deze actie is dat het kind in 2018 nog geen 6 jaar wordt!

Hoe werkt deze actie?

  • De ledenadministrateur (in overleg met trainer & jeugdcommissie) zorgt ervoor dat alle kinderen in Tenniskids Blauw (in 2018 nog geen 6 jaar) bij de club geregistreerd staan in de ledenadministratie vóór 15 november 2018.
  • De club ontvangt een gratis Dunlop mini-netje als er 8 of meer kinderen in Tenniskids Blauw (in 2018 nog geen 6 jaar) in de ledenadministratie zijn verwerkt. Dit zal natuurlijk ook vóór 15 november 2018 moeten gebeuren.
  • Vlak na 15 november ontvangen alle (ouders van de) kinderen, die opgegeven zijn via de ledenadministratie, een e-mail met een kortingscode om hun sinterklaascadeautje te bestellen bij TennisDirect. Uiteraard krijgen ook de kinderen die nu al ingevoerd staan een cadeautje.
  • Alle clubs waar 8 of meer kinderen in Tenniskids Blauw in de administratie zijn toegevoegd vóór 15 november 2018, ontvangen per post een Dunlop mini-netje.

Op deze manier kunnen we samen veel kinderen in Tenniskids Blauw enthousiast maken voor tennis met een tenniscadeautje van Sinterklaas!