KNLTB Vlag wapperen wind

Doet jouw club al mee met de 8&9- en Zomeravondcompetitie?

Het tennisseizoen gaat weer bijna van start met de leukste periode van het jaar: de KNLTB Voorjaarscompetitie! Doet jouw club al mee met de 8&9- en Zomeravondcompetitie? Je kunt nog tot en met 19 februari teams opgeven voor deze competitie!

8&9 competitie

De 8&9-competitie kan van grote betekenis zijn in het kader van ledenbehoud, een belangrijk aandachtspunt voor vrijwel elke club. Veel spelers met speelsterkte 8 en 9 tennissen immers vaak recreatief en denken niet meteen aan competitie spelen, terwijl competitiespelers over het algemeen wel langer lid blijven! De 8&9-competitie is een ideale competitievorm voor iedereen die net begonnen is met tennis of voor degenen met (dubbel)speelsterkte 8 en 9 die graag competitie spelen op zijn/haar eigen niveau. 

Zomeravondcompetitie

De Zomeravondcompetitie is een ideale competitie voor iedereen die naast de Voorjaarscompetitie nog meer competitie wil spelen of voor leden die in het weekend verhinderd zijn.

Inschrijven voor de 8&9 competitie en de Zomeravondcompetitie gaat via mijnknltb.toernooi.nl.